Logo Wit logo

Geef u op voor de sneakpreview!

Achter de schermen detail

Geef u op voor de sneakpreview!

museumdorestad2-1536x864.jpeg
19 april 2022
Kom langs op 27 april voor een sneakpreview op de Markt 24.

De verbouwing van de Markt 24 gaat zeer binnenkort beginnen. Voor de aannemer start kunt u het gebouw nog één keer van binnen zien. Museum Dorestad doet op woensdag 27 april, op Koningsdag, op drie momenten de deur voor u open. Helaas kunnen we maar een beperkt aantal mensen binnen laten. Geef u daarom snel op. In een presentatie en rondleiding van ongeveer een uur laten we u zien hoe het gebouw verbouwd wordt. Natuurlijk vertellen we ook over onze nieuwe tentoonstelling en de Dorestad Experience die op zolder gaat komen. Mis het niet! Het gebouw is pas over 15 maanden weer open.

De bezoekmomenten op woensdag 27 april zijn om 10.30 uur, 12.00 uur en 13.30 uur. Wanneer u zich opgeeft krijgt u een bevestigingsmail met een tijd.