Logo Wit logo

Wat kost het?

Wat kost het?

De prijs van een museumles op locatie in Wijk bij Duurstede is € 50,00 (incl. koffie/thee voor de begeleiders). Een museumles duurt ongeveer 1½ tot 2 uur (dit hangt af van een eventueel afgesproken moment voor een tussendoortje voor de leerlingen). Het huren van de leskist voor de lessen op school bedraagt € 25,00 per week (excl. verzendkosten).
Wilt u de complete museumles op school uitvoeren dan heeft u ook de museumkist nodig. Het huren van de museumkist bedraagt € 25,00 per week (excl. verzendkosten).
De huur voor beide kisten bedraagt € 50,00 per week.

De borg per kist bedraagt € 25,00. Als wij de kist(en) weer compleet en onbeschadigd terugontvangen, wordt de borg aan u terugbetaald.

Annuleren
Kosteloos annuleren kan tot 48 uur van te voren. Daarna zijn wij genoodzaakt € 25,00 in rekening te brengen. Annuleren kan via: museumlesdorestad@museumdorestad.nl.

Vikingschip
De les in het museum kan gecombineerd worden met een vaartocht op een echt Vikingschip, het Viking-totaal pakket. De prijs van het Viking-totaal pakket: € 200,- (excl. de borg voor de leskist van € 25,-).